Contact

Wil je meer informatie over wat een mediator of advocaat voor je kan doen? Of heb je een kwestie waar je advies over wilt?

Bel ons dan gewoon even. De telefoonnummers 070 36 44 305 of 06 129 43 145 zijn op werkdagen tot 18.30 uur bereikbaar. Of mail: info@hendriksenscholte.nl. Hieronder het formulier invullen kan ook. We reageren snel op je bericht en nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

 

Kort introductiefilmpje Hendriksen Scholte (1 minuut 50)

 

Ons kantoor is gevestigd op het adres Kerkplein 1-3, 2513 AZ Den Haag, op de tweede etage. Ga na de trap – of de lift! – naar links voor spreekkamer één en naar rechts voor spreekkamer twee. 

Het pand waarin ons kantoor gevestigd is, heet het Berlagegebouw. Het ligt aan het Kerkplein. Deze plek mag je gerust zien als het hart van de stad zien, zo tegenover het Oude stadhuis en de Grote- of Sint Jacobskerk. Het voordeel is dat er drie parkeergarages zijn en dat alle trams en bussen op luttele minuten loopafstand een halte hebben.

Tramlijn 16 stopt in de Gravenstraat. De andere tramlijnen hebben een halte onder de Grote Marktstraat, op vier minuten loopafstand. Kom je op de fiets of de scooter, dan kan deze helemaal gratis in de biesieklette onder het Oude stadhuis worden gestald. Kom je met de auto? Parkeer dan om de hoek in de Prinsestraat of beter nog, in een van de drie parkeergarages op drie minuten loopafstand: vanuit de Q park Torenstraatgarage, Q-park Cityparking of de garage Grote Marktstraat/Kalvermarkt is het nog geen vijf minuten lopen naar ons kantoor.

Hendriksen Scholte routebeschrijving

Coco Mediation Kerkplein Den HaagCoco mediation Den HaagSchermafbeelding 2015-01-05 om 12.51.56Schermafbeelding 2014-10-18 om 18.04.43IMG_8062Foto Wendy Coco Berlage

Coc Mediaton is lid van:

http://gecertificeerdemediators.nl/mediation/nmi-mediation/