Over het kantoor Hendriksen Scholte

Hendriksen Scholte, conflictoplossende communicatie waar je verder mee komt!

Hendriksen Scholte staat voor conflictbemiddeling, conflictoplossing en conflictoplossende communicatie. Mediation, zegt de één. Gewoon goede, zinvolle gesprekken, zegt de ander.

‘In gesprek met mijn opponent? Dacht het niet!’ Zo werd er vroeger naar conflicten gekeken, voor we erachter kwamen dat een conflict altijd een oplossing in zich meedraagt. Mediation werkt overal waar gedoe is. Bij echtscheidingen en arbeidsconflicten, maar ook bij nalatenschapskwesties, in de zakenwereld, in besturen, bij de overheid, in het onderwijs, in de zorg, bij burenruzie en in de vorm van herstelmediation, in strafzaken.

Conflicten horen bij het leven. Te helpen voorkomen dat ze uw leven en relaties ernstig en langdurig gaan verstoren, is mijn missie. Naast MfN Registermediator en rechtbankmediator voor familie-, arbeids- en strafzaken ben ik relatiecoach en vertrouwenspersoon. Ik sta voor maatwerk en kostenbesparing. Dat betekent dat er ondersteuning geboden op de manier waarop dat nodig is. Een eenmalig pre-marriage gesprek, een aantal oudergesprekken om het ouderschapsplan vorm te geven, teammediation op de zaak, flits- of pendelbemiddeling en one-day mediation zijn een paar van de mogelijkheden om tot een oplossing te komen. Welke van de in totaal 15 beproefde methodes er ook ingezet worden: ik sta altijd naast u.

Heeft u vragen die niet zijn beantwoord in dit korte stukje tekst? Heeft u behoefte aan meer informatie over mediation, scheiden, een arbeidskwestie of relatieherstel wilt u even vrijblijvend praten over een kwestie?

Neem dan gerust contact op. Dat kan 24/7 per mail of dagelijks tot 18.30 uur per telefoon: 070 36 44 305 of 06 129 43145. Verwacht dan méér dan woorden: inlevingsvermogen en meedenken horen bij mijn werkwijze, net als een mix van ervaring, intuïtie, kennis en praktische resultaatgerichtheid en, zeker niet als laatste: plezier in mijn werk.


Hier kunt u een kort introductiefilmpje bekijken.

U vindt het kantoor aan de Koninginnegracht 20 2514 AB in Den Haag.